ÇALGICI TAYFASI

ATİLLA ŞİMŞEK (DAVUL)

13 Ağustos 2022 Cumartesi 19:28

70’lerin başında Mavi Işıklar’a katıldı ve iki yıl boyunca davul çaldı.

Atilla Şimşek, orkestrasını kurup uzun yıllar İzmir ve çevresindeki lokallerde programlar yaptı, ünlü isimlere eşlik etti, gemi orkestrası olarak Akdeniz’de dolaştı, TV programlarına çıktı. Orkestranın 1982 kadrosunda Aytaç Naşit Aşkın (gitar), Atilla Şimşek (davul), Parmaksız Cengiz (trompet), Samet (bas gitar), Mehmet Usel (org) ile Çoban Yaver (saksafon) vardı.

Seksenler boyunca dost toplantılarında çalan Yavuzdoğan kardeşler, Atilla Şimşek, Cihat Günaydın, Nejat Toksoy’dan oluşan Mavi Işıklar, Doksanlı yıllarda İstanbul Kadıköy’de stüdyo kurup haftada iki kez provalara başlamıştı.

Yıllar geçmiş ve Mavi Işıklar 11 Temmuz 2000’de sahneye dönerek konser vermiş, ardından lokal çalışmaları yapmıştı.

Aynı yıl koleksiyoncular için Almanya’da grubun uzunçaları yeniden basılırken, 2002’de ADA Müzik şirketi hit parçaları, özgün halleriyle Mavi Işıklar isimli albümde bir araya getirmişti.



Diğer Haberler

ZAFER ŞANLI  (BAS GİTAR)
ZAFER ŞANLI (BAS GİTAR)
23 Haziran 2023 Cuma 09:56

YAVUZ ÖZIŞIK  (PİYANO)
YAVUZ ÖZIŞIK (PİYANO)
22 Haziran 2023 Perşembe 23:29

NEJAT ALP   (PİYANO)
NEJAT ALP (PİYANO)
20 Haziran 2023 Salı 22:16

AHMET KULİK  (DAVUL)
AHMET KULİK (DAVUL)
07 Haziran 2023 Çarşamba 09:25

ENGİN GÜRKEY  (VURMALILAR)
ENGİN GÜRKEY (VURMALILAR)
01 Şubat 2023 Çarşamba 21:31

FEYZİ ASLANGİL  (PİYANO)
FEYZİ ASLANGİL (PİYANO)
15 Ocak 2023 Pazar 22:07

ENGİN ERGE  (TROMPET, TROMBON)
ENGİN ERGE (TROMPET, TROMBON)
13 Ocak 2023 Cuma 13:31