Müzik Haberleri

TRT MÜZİK YENİ YAYIN DÖNEMİNE GEÇTİ

19 Ekim 2015 Pazartesi 09:33

TRT MÜZİK’TE BİN TATLI SEDA…

TRT Müzik kanalı bugünden itibaren yeni yayın dönemine geçiyor ve sevilen programlar devam ederken bunlara yenileri ekleniyor. Yeni programlar arasında, keşfedilmeyi bekleyen yeteneklere çekilecek ´ilk klip´leri içerecek ´İlkklip.com´ öne çıkıyor.


İLKKLİP.COM
Yeni yetenekler, müzik yolculuğunda destek bekleyen ışıltılı sesler! İlk klibiniz TRT Müzik’ten! Küçük bir destekle sanat dünyasında büyük izler bırakacak yeni yeteneklere TRT Müzik’ten destek. Keşfedilmeyi bekleyen yıldızlar TRT Müzik’te parlayacak. Müzik yolculuğunun başındaki sanatçı adaylarının bu yolda attıkları ilk adımlar “İlkklip.com” programı ile her Çarşamba 15.30’da ekrana taşınacak.

RADYO SANATÇILARI KONSERİ
Radyolu günlerin tadı “Radyo Sanatçıları Konseri” programı ile ekranlara taşınacak. TRT Ankara Radyosu’nun sanatçıları Türk Halk müziğinin birbirinden güzel eserlerini seslendirecek. Her Çarşamba saat 20.00’de yayınlanacak program Türk müziği sevdalılarını ekranlara bekliyor.


DAMLA DAMLA ORHAN ÖLMEZ
Sevilen sanatçı Orhan Ölmez’in sunacağı ve Türk müziğinin her dalından eserleri yorumladığı program “Damla Damla Orhan Ölmez” her Perşembe 22.30’da TRT Müzik’te…

Türk sanat müziğinden, Türk halk müziğine, popüler müzikten fantezi müziğe kadar geniş bir yelpazeden eserlere ses veren program, müzik severlerin gönlüne su gibi akacak.


ZERRİN ÖZER SÖYLÜYOR
Zerrin Özer´in canlı performans sergilediği program, müzikseverler için eşsiz bir müzik ziyafeti. Eski- yeni en sevilen popüler şarkılar Zerrin Özer’in sesinde yeniden hayat buluyor. “Zerrin Özer Söylüyor” Her Pazartesi saat 21.00’de…

MÜZİK YOLCUSU
Klarnetin usta ismi Serkan Çağrı’nın gerçekleştirdiği program “Müzik Yolcusu” şehirlerimize, o şehirlerin sokaklarına sinmiş ezgileri ve insanların diline düşmüş şarkıları ekranlara taşıyor. Müzik Yolcusu her Perşembe saat 15.30’da.

ALBÜM HİKAYESİ
Popüler isimler, kıymetli sanatçılar ve sevilen sesler, son albümlerinin çalışma aşamalarını hayranları ile paylaşıyorlar… Bir albümün oluşma serüveni “Albüm Hikayesi” programı ile ekranlara taşınıyor. Sevilen sanatçıların bu eşsiz serüvenine tanık olmak, yaşadıkları zorlukları, heyecanlarını ve mutluluklarını paylaşmak için “Albüm Hikayesi” her Pazartesi 15.30’da…


MÜZİK ÇALAN
Gündelik telaşları içindeki müzikseverlere mikrofon uzatan “Müzik Çalan” istek klipleri ekranlara taşıyor. İstanbul’un en yoğun sokaklarında dolaşan “Müzik Çalan” ekibi vatandaşların müzik zevklerini ekranlara taşıyor. “Müzik Çalan” Her Gün 9.15’te.


YAYLAMIN DİLİ
Serin yaylaları hatırlatan mis kokan türküleri, Yaylamın Dili’nde… Yaylamın Dili, her Salı 15.15’te…

BİL BAKALIM
Biraz öğrenelim biraz eğelenelim. “Bil Bakalım” programı katılımcılarına bir şarkı dinletip o şarkı ile ilgili sorular soruyor. Sokalarda her an “Bil Bakalım” ekibi karşınıza çıkıp “Bil Bakalım” diyebilir! Bil Bakalım her gün 11.45’te…

Ve daha birçok program yine TRT Müzik’te…



Diğer Haberler

NUR YOLDAŞ HASTANEYE KALDIRILDI
NUR YOLDAŞ HASTANEYE KALDIRILDI
17 Nisan 2024 Çarşamba 15:11

ŞAKİR ÖNER GÜNHAN YAŞAMINI YİTİRDİ
ŞAKİR ÖNER GÜNHAN YAŞAMINI YİTİRDİ
13 Nisan 2024 Cumartesi 13:37

KISS DE SATTI!
KISS DE SATTI!
06 Nisan 2024 Cumartesi 13:13

AHMET ÇUHACI YAŞAMINI YİTİRDİ
AHMET ÇUHACI YAŞAMINI YİTİRDİ
03 Nisan 2024 Çarşamba 18:13