TOTO, GÜNDE ÜÇ MİLYON KEZ DİNLENİYOR
Yaklaşan 'Dogs Of Oz' turnesine hazırlanan Toto grubunun efsanevi gitaristi Steve Lukather (67 yaşında) The Times gazetesinde yayınlanan söyleşide Toto şarkılarının 2024'te günde üç milyon kez tıklandığını anlattı: "Bu inanılmaz: Bu gerçekten oluyor mu? Bizi daha önce tanımayan bir kitlemiz var. Sadece, 'Şarkıyı beğendim' diyorlar, ne olduğu hakkında önceden edinilmiş fikirleri yok. "Bugün milyarlarca seçenek var ve onlar bizi seçiyor."
Bu başarının büyük kısmı , Spotify'da iki milyardan fazla kez dinlenen "Africa "şarkısının. Lukather şöyle devam ediyor:
'Hit şarkı yazmış birine sorun, size şunu söyleyecektir: 'Keşke bunu nasıl yaptığımı bilebilseydim. Bazıları şarkıları hit olması umuduyla, büyük iddiayla yazıyorsun, ama olmuyorlar. Africa'yı hazırlarken " Bu sözlerden hit filan olmaz demiştim. Şimdi buna gülüyoruz.'