Müzik Haberleri

SIRA KAYAHAN FİLMİNDE

20 Ocak 2024 Cumartesi 18:30

3 Nisan 1915’te yaşamını yitirmiş Kayahan’ın hayatı da film oluyor. Kayahan’ın kızı Beste Açar konuyla ilgili şunları söyledi:

‘Filmin hikayesi ortaya çıktı şimdi de yapımcılarla görüşüyoruz. Büyük ihtimalle mayıs ayında çekimlere başlayacağız. 1969 ile 1990 yılları arasındaki babamı anlatacağız. Nasıl Kayahan oldu ve hangi yollardan geçtiğini kimse bilmiyor. Babam için daha ‘tamam’ dediğimiz biri yok ama Yiğit Kirazcı diye düşünmüştük aslında. Çenesinde gamze olması, saçlarının kıvırcık ve zayıf olmasıyla babamın gençlik hallerini andırıyor. Taner Ölmez de olabilir. İpek Açar Kömürcü de projeden haberdar’.

Eda Ece'yi çok beğendiğini söyleyen Beste Açar ‘Onun kişiliğini çok seviyorum. Duruşunu, doğalığını çok seviyorum. Oyunculuğuna bayılıyorum. Eğer olursa ona bir teklif gidecek bizim tarafımızdan. Kabul ederse beni oynamasını çok isterim’, dedi.



Diğer Haberler

GÖKCAN SANLIMAN KÖREBE'Yİ RADYOLARA DAĞITTI
GÖKCAN SANLIMAN KÖREBE'Yİ RADYOLARA DAĞITTI
30 Ağustos 2025 Cumartesi 19:55

MARILYN MANSON 18 YIL SONRA TÜRKİYE'DE
MARILYN MANSON 18 YIL SONRA TÜRKİYE'DE
19 Ağustos 2025 Salı 10:13

SEMİCENK İLE SEFO'DAN 'SABRETTİM'
SEMİCENK İLE SEFO'DAN 'SABRETTİM'
19 Ağustos 2025 Salı 09:38

BANU KIRBAĞ YAŞAMINI YİTİRDİ
BANU KIRBAĞ YAŞAMINI YİTİRDİ
18 Ağustos 2025 Pazartesi 13:09

NAZAN ÖNCEL'DEN ALTI BİN FİDAN
NAZAN ÖNCEL'DEN ALTI BİN FİDAN
13 Ağustos 2025 Çarşamba 10:49