Müzik Haberleri

MAHSUN´A CİNAYET SUÇLAMASI

16 Şubat 2016 Salı 20:30

Bir süre önce Güneydoğu´daki operasyonlarda yaşananlardan dolayı Başbakan Ahmet Davutoğlu´nu eleştirerek “Bu kadar zalim, merhametsiz nasıl oldunuz ey Başbakan?” diyen Mahsun Kırmızıgül´e "cinayet suçlaması" yöneltildi. 2003´te hayatını kaybeden Hilmi Topaloğlu´nun oğlu Volkan Topaloğlu, Hükümete yakın Sabah gazetesine konuştu. "Babam, en büyük ihaneti Mahsun Kırmızıgül´den gördü" diyen Volkan Topaloğlu, "Kırmızıgül, babam hayattayken bazı aşiret aileleri ile görüşüp onun öldürülmesini isteyecek kadar alçalmış bir insandır" ifadelerini kullandı.

Diyarbakır Sur´daki çatışmalarla ilgili Twitter hesabından "Yaralı olan çocukları ve yaşlı insanları ölüme terk etmek hangi dinde yazar. Bu kadar zalim, bu kadar merhametsiz nasıl oldunuz ey başbakan?" diyen Mahsun Kırmızıgül´e Davutoğlu yanıt vermiş ve "Kimseye zulmetmedik. Kimseye zalimlik yapmadık. (...)Bugün, Doğu ve Güneydoğu´da zulmeden PKK´dır. PKK´nın zulmünü görmeden devlete ve şahsen bana dönük zalim diyen bizim hayat geçmişimize de Kandil´dekilerin hayat geçmişine de bir baksın. Sonra kime zalim kime merhametli diyeceklerini görsünler. Bizim elimizde hiç bir zaman kan olmadı" demişti.

Bu tartışmalardan sonra ise hükümet medyasında Mahsun Kırmızıgül ile ilgili dikkat çekici haberler yayınlanmaya başladı.

Bir süre önce Sabah´a açıklama yapan Prestij Müzik´in kurucularından Burhan Aydemir,"Bu memleketin, bu ülkenin ekmeğini yiyeceksin, sonra bu ülkeye ihanet edeceksin. Ülkeye hainlik yapmasaydı, konuşmazdım" demişti.

ŞİMDİ DE CİNAYET SUÇLAMASI

Sabah gazetesi bugün de 90´lı yılların başında Prestij Müzik´te Mahsun Kırmızıgül ile ortak olan Hilmi Topaloğlu´nun büyük oğlu Volkan Topaloğlu´nun açıklamalarına yer verdi. Babasının ölümünden Kırmızıgül´ü sorumlu tutan Volkan Topaloğlu, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, rahmetli babam Hilmi Topaloğlu´nun çok yakın arkadaşıydı" dedi ve Kırmızıgül´ün aşiret aileleri ile görüşüp babasının öldürülmesini istediğini öne sürdü.

"BABAMI ÖLDÜRTMEYE ÇALIŞTI"

Volkan Topaloğlu şunları söyledi:

"Prestij Müzik zora girdiğinde babamı yapayalnız bıraktı. Babam üzüntüsünden hastalandı. Bunu yapan kişi bir yabancı olsa, babamın ağrına gitmezdi. Mahsun´u evladı gibi gördüğü için darmadağın oldu. "Bana bunu bir yabancı yapsa ağrıma gitmez. Oğlum dediğim insan bunu yaptı" derdi. Sonunda da sağlığından oldu.

Babamı hastalığı sırasında arayıp sormayan, öldükten sonra da sadece insanlar görsün diye üzüntülü tavırlar sergileyen Kırmızıgül, babam hayattayken bazı aşiret aileleri ile görüşüp onun öldürülmesini isteyecek kadar alçalmış bir insandır. Bu çok acı... Onu bugünlere getiren Hilmi Topaloğlu´nu ortadan kaldırmak için gittiği aşiret aileleri ona, ´Hilmi Topaloğlu´nun sende büyük emeği var. Bir sıkıntı varsa konuşarak çözmeye çalışalım´ demişler. Mahsun ise babamın öldürülmesini istemeye devam etmiş.
Daha konuşulacak çok şey var fakat ben suskunluğumu devam ettireceğim. Babam, hastalığı sırasında Mahsun´un gerçek yüzünü görünce kim bilir kaç defa öldü..." ODATV.COM ÖZGÜN HABERE GİDİN



Diğer Haberler