Müzik Haberleri

LIFE IN COLOR´DA DJ´LER ZİRVESİ !

01 Ağustos 2015 Cumartesi 08:30

Dünyanın en renkli partilerinden Life in Color, bugün bir kez daha İstanbul´u rengarenk boyamaya hazırlanıyor! Dünyaca ünlü DJ´lerin performanslarıyla gerçekleşecek Life in Color´da rengarenk bir gün, yepyeni bir prodüksiyon ve çok daha fazlası sizleri bekliyor.



W&W
2007 yılında bir araya gelen Hollandalı ikili, Life in Color the Big Bang Tour ile İstanbul´da! Hardwell, Armin van Buuren, Tiësto, David Guetta gibi isimler tarafından gördükleri destekle pek çok elektronik müzik severin beğenisini kazandı. DJ Mag Top 100 DJs 2014 listesinin 18 numarası W&W, Life in Color the Big Bang Tour ile KüçükÇiftlik Park´ta!

DJ BL3ND
Sıra dışı tarzı, tükenmeyen enerjisi ve muhteşem sahne şovlarıyla DJ BL3ND, Life in Color´da. Son birkaç yıldır yükselen grafiğiyle dünyanın en büyük festivallerinde sahne alan DJ BL3ND bugün İstanbul´da!

DubVision
"All By Myself", "You & I ", ´Rockin´ or ´Into The Light " gibi şarkılarıyla çıkışını yapan ve "Hollow" isimli şarkılarıyla elektronik müzik sahnelerinin aranan DJlerinden olan DubVision, Life in Color´da sizlerle.

Firebeatz
2008 yılında fırtına gibi bir çıkışla elektronik müzik sahnesinde boy göstermeye başlayan Hollandalı ikili "Bazooka", "No Heroes", "Rage", "Switch" gibi şarkılarıyla bugün KüçükÇiftlik Park´ta.

Headhunterz
Hard style müziğin dünyadaki en büyük temsilcilerinden Headhunterz, binlerce hayranıyla bir araya geliyor! Electric Daisy Carnival, Qlimax, Coachella, Decibel Outdoor gibi dünyaca ünlü festivallerde sahne alan ve "Colors", "Once Again", "We Control the Sound" gibi şarkılarıyla beğeni toplayan Hollandalı DJ, Life in Color´ı daha da renklendirecek!

Ummet Ozcan
Dimitri Vegas & Like Mike ile birlikte yayınladığı "The Hum" adlı şarkısıyla elektronik müzik dünyasına adeta damga vuran Türk asıllı Hollandalı DJ Ummet Ozcan, geçtiğimiz yılki İstanbul performansının ardından bir kez daha Türk hayranlarıyla buluşuyor!



Diğer Haberler