Müzik Haberleri

KAYAHAN´IN YAŞGÜNÜNÜ EŞİ VE KIZI AYRI AYRI KUTLADI

31 Mart 2016 Perşembe 16:21

CNNTürk´te yer alan habere göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, geçen yıl vefat eden Türk pop müziğinin güçlü seslerinden Kayahan için doğum gününde “İyi ki Doğdun Kayahan” adlı bir konser düzenledi.

Haliç Kongre Merkezi’ndeki gecede başta Kayahan’ın eşi İpek Açar ve yakın dostu Nilüfer olmak üzere ünlü isimler, usta sanatçının unutulmaz şarkılarını söyledi. Müjde Uzman’ın sunuculuğunu üstlendiği gecede ilk olarak İpek Açar sahneye çıktı. Açar’ın eşinin şarkılarını söylemesinin ardından sahneye Nilüfer çıktı. İkili, “Melankoli” ve “Mor Menekşe”de düet yaptı. Gecede Mustafa Ceceli, Yonca Lodi ve Suat Suna da Kayahan’ın şarkılarını söyledi.

Beste’yi davet ettik
Nilüfer ve İpek Açar, konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Nilüfer, “Sesini duyduğumda içimin burkulduğunu hissediyorum. Nurlar içinde yatsın. Bugün de doğum günü. Sanatçılar yarattıkları eserle halkın kalbinde yaşarlar. Kayahan da o eşsiz şarkıları ile sonsuza kadar yaşayacak” diye konuştu. İpek Açar ise “İyi ki doğmuş iyi ki bu dünyaya gelmiş. Bundan sonra da her zaman yaş günlerinde anacağız” dedi. Açar, davalık olduğu eşinin büyük kızı Beste Açar’ın geceye davet edilip edilmediği sorusunu, “Beste Hanım, Kayahan’ın evladıdır. Davet edilmedi haberleri tamamen asılsızdır” diye yanıtladı.

Sahneye el ele çıkan İpek Açar ve Nilüfer, Kayahan’ın unutulmaz iki parçası, “Melankoli” ve “Mor Menekşe”yi beraber söyledi.



Diğer Haberler

NUR YOLDAŞ HASTANEYE KALDIRILDI
NUR YOLDAŞ HASTANEYE KALDIRILDI
17 Nisan 2024 Çarşamba 15:11

ŞAKİR ÖNER GÜNHAN YAŞAMINI YİTİRDİ
ŞAKİR ÖNER GÜNHAN YAŞAMINI YİTİRDİ
13 Nisan 2024 Cumartesi 13:37

KISS DE SATTI!
KISS DE SATTI!
06 Nisan 2024 Cumartesi 13:13

AHMET ÇUHACI YAŞAMINI YİTİRDİ
AHMET ÇUHACI YAŞAMINI YİTİRDİ
03 Nisan 2024 Çarşamba 18:13