Müzik Haberleri

HAYKO CEPKİN´DEN ´VARİLFEST´

14 Nisan 2016 Perşembe 11:32

Hayko Cepkin, ekibiyle beraber dört günlük festival düzenliyor. Varil Fest 19-22 Mayıs tarihleri arasında Barrel Camping`de (İzmir) gerçekleştirilecek. Turkgitar.net´te yayınlanan habere göre, Hayko Cepkin, doğa ile iç içe tatil lezzetinde olan bu organizasyonu şöyle anlattı:

Selamlar,
Büyük emekler harcayarak Türkiye´de önemli organizasyonlara alternatif olması amacı ile tasarladığımız Varil Camping´de, sezona güçlü bir festival ile girmeye hazırız. 1000 kişi ile sınırlı özel kapalı organizasyonlara ev sahipliği yapacak olan Varil Camping´de amacımız aile huzurunda özel buluşmalara Varil Fest adı altında imkan sağlamaktır.
19 oda ve 200 çadır için tasarlanmış alanlarımız ile Varil Camping bünyesinde 450 kişiye konaklama imkanı sunabileceğiz. Arzu edenler günübirlik kampanyadan faydalanıp Varil Fest´de gerçekleşecek konser ve performanslardan sonra konaklama yapmadan ayrılabilecektir.

Varil Camping´de konaklama biletleri tükendiğinde çevre bölgelerden konaklayacak (otel motel vesaire gibi) noktalara yönelebilir, organizasyon için bilekliğiniz ile Varil Camping´e giriş çıkış yapabilirsiniz. Çok daha detaylı ve ayrıntılı bilgiler sayfamızdaki geri sayımdan sonra yayımlanacaktır.

Amacımız huzur içinde tatil lezzetinde kafa dinleyip muhabbetleyip müzik ile buruşturup birleşmektir.

Hayko Cepkin`in bahsettiği geri sayım, buradaki sayfada. Festivalin müzik kısmında şimdilik Hayko Cepkin, Necati ve Saykolar, Warning Bros var. Varil Fest şimdiden çok konuşulmaya başlandı, detayları merakla bekliyoruz.



Diğer Haberler

'HASTALIK BENİ DURDURAMAZ'
'HASTALIK BENİ DURDURAMAZ'
24 Nisan 2024 Çarşamba 13:13

CRR'DE 'CAZ YAĞMURU'
CRR'DE 'CAZ YAĞMURU'
20 Nisan 2024 Cumartesi 14:16

İZEL-ÇELİK-ERCAN YENİDEN DAĞILDI
İZEL-ÇELİK-ERCAN YENİDEN DAĞILDI
20 Nisan 2024 Cumartesi 12:59

NUR YOLDAŞ HASTANEYE KALDIRILDI
NUR YOLDAŞ HASTANEYE KALDIRILDI
17 Nisan 2024 Çarşamba 15:11

ŞAKİR ÖNER GÜNHAN YAŞAMINI YİTİRDİ
ŞAKİR ÖNER GÜNHAN YAŞAMINI YİTİRDİ
13 Nisan 2024 Cumartesi 13:37