Müzik Haberleri

ERKİN KORAY: ´BEN BIRAKSAM DA, MÜZİK BENİ BIRAKMAZ´

06 Nisan 2016 Çarşamba 21:24

Erkin Koray, son İzmir konseri sırasında emekliliğini gündeme getirmiş ve bu haber basına yansımıştı. Bunun üzerine Koray Facebook sayfasında emekliliğinin söz konusu olmadığını detaylı bir şekilde şöyle duyurdu:


Ben Bıraksam da...
Son günlerde:
1) "DÜNYA GÖZÜYLE" bir resim çekebilir miyim?" ve
2) "Müziği bırakıyor musun?" sorularıyla karşılaşıyorum.

Bunlar YENİ...

1) "Dünya gözüyle" derken:
"Sen ölmeden önce" mi, yoksa, "kendi ölmeden önce" mi, yoksa başka bir şey mi, bunu tam anlayamıyorum. Çünkü, benim bildiğim, hangimizin daha önce GİDECEĞİ biraz... Ne bileyim? Garip bir söz yani... O resmi çektikten birkaç saniye sonra, bulunduğun yerde bir bomba... Mesela... Bir misal.. Dileğim değil...

2) "Müziği bırakıyor musun?" derken:
Bu soruya sebep olan şey muhtemelen, konserlerden birinde söylemek istediğim şeyi tam ifade edememekten kaynaklanmıştır.
Beni rahatsız eden şu "malum" video çekimleri üzerine: "Böyle yapacaksanız, ben BURADA (Türkiye´de) bir daha konser vermem" gibi bir şey dediysem, odur o... Yani, "Uganda´da konser vermem!" demek değil...

Video çekimleri konsantrasyonumu ve performansımı bozuyor. (Bu derdimi maalesef Türkçe anlatamıyorum)
Konserde istediğimi veremeyince de metabolizmam bozuluyor.
İnsan kalkmış, sizi dinlemek için oraya kadar gelmiş, para vermiş üstelik; konserden bir şey almak istiyor, evine bir şeylerle donanımlı gitmek istiyor ve siz bunun en güzelini verebilecekken, yapamıyorsunuz. İŞTE BU DA BENİM CANIMI SIKIYOR!
O sinirle, o sırada bir şey demişsem...

"Müziği bırakma" konusuna verebileceğim cevap sadece:
"Ben bıraksam da, o beni bırakmaz ki!" dir arkadaşlar!

"Emeklilik" de benim üstüme pek oturmuyor. Ayrıca...
Söyliyim de... :)) :)) :))

Sevgiler..
Erkin Koray

Erkin Koray`ın konserlerde rahatsız olduğu en büyük şey, bolca video ve fotoğraf çekilmesi. Eğer bu davranışlara son verilirse hem Erkin Koray sahnede rahat edecek, daha konsantre olacak hem de seyirci o konserden tam verim alacak. Erkin Koray`ın son bir albüm için yurt dışına gideceğini de hatırlatalım.



Diğer Haberler