Müzik Haberleri

D52 DAVUL VE PERKÜSYON FESTİVALİ BAŞLIYOR

27 Nisan 2016 Çarşamba 11:27

D52 Davul ve Perküsyon Festivali´nin ikincisi 28-29-30 Nisan tarihlerinde Ankara Çağdaş Sanatlar Merkezi´nde müzikseverlerle buluşuyor...
Durul Gence’nin onur konuğu olarak katılacağı Festival; Turgut Alp Bekoğlu, Okay Temiz, Bülent Akbay, Erhan Seçkin, Doğaç Titiz, Soner Özer, Alpay Şalt, Arda Varol, Aslı Polat, Can Tüzün, Ediz Hafızoğlu, Gerçek Dorman, Mert Baycan, Nedim Ruacan, Tolga Ünaldı, Özgür Apak, Özgür Can Öney, Ömer Uyanık, Senem Diyici ve Jose Montana gibi önemli isimlerin katılımıyla 3 gün boyunca; ritim, müzik ve eğlenceyle dolu birçok etkinliği bir araya getirecek.
İlk Festival´de yer alan workshop, konser ve söyleşilere bu sene sokak gösterilerinin eklenmesiyle de farklı, keyifli ve ritim dolu bir Festival gerçekleşmiş olacak. Hem Festival mekanında hem de sosyal medya hesapları üzerinden düzenlenecek çekilişlerle Festival heyecanı katlanacak.
Türkiye’nin ilk davul ve perküsyon festivali olma özelliğini taşıyan D52 Davul ve Perküsyon Festivali önemli sanatçıların katılacağı tamamen ücretsiz etkinliklere tüm müzikseverleri bekliyor.
Festivale katılacak iki Usta isim Okay Temiz ve Senem Diyici’nin dışında Perküsyon üzerine workshop gerçekleştirecek isimler arasında flamenko ve Latin müziğinin önemli perküsyon sanatçılarından Jose Montana da yer alıyor. Özellikle cajon üzerine bilgi ve deneyim paylaşımında bulunacak olan Montana, aynı zamanda Çağdaş Sanatlar Merkezi´ndeki performansı ve sokak gösterisiyle de Festival´e katkı sunacak.
Katılımcılar ve program hakkında detaylı bilgi için www.d52drumfest.com adresini ziyaret edebilirsiniz.




Diğer Haberler

NUR YOLDAŞ HASTANEYE KALDIRILDI
NUR YOLDAŞ HASTANEYE KALDIRILDI
17 Nisan 2024 Çarşamba 15:11

ŞAKİR ÖNER GÜNHAN YAŞAMINI YİTİRDİ
ŞAKİR ÖNER GÜNHAN YAŞAMINI YİTİRDİ
13 Nisan 2024 Cumartesi 13:37

KISS DE SATTI!
KISS DE SATTI!
06 Nisan 2024 Cumartesi 13:13

AHMET ÇUHACI YAŞAMINI YİTİRDİ
AHMET ÇUHACI YAŞAMINI YİTİRDİ
03 Nisan 2024 Çarşamba 18:13