Müzik Haberleri

ANKARALI NAMIK YAŞAMINI YİTİRDİ

18 Ekim 2015 Pazar 23:51

"Ankaralı Namık" ismiyle tanınan şarkıcı Namık Uğurlu (39 yaşında) oturduğu evin balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Resmi açıklama olmamasına karşın Ankaralı Namık´ın intihar ettiği bildirildi.
Olay akşam saatlerinde Keçiören Şenyuva Mahallesi Seyhan Caddesi 15/C blokta saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Ankaralı Namık, eşi, çocukları ve kayınvalidesi ile birlikte evde oturduğu sırada hava almak için balkona çıktı. Uğurlu bu sırada henüz belirlenemeyen bir sebepten 7. Kattan yere düştü. Ağır yaralanan Uğurlu, ambulansla Yıldırım Beyazıt Eğitim Araştırma Hastanesi´ne kaldırıldı. Ünlü sanatçı burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın kaza mı ya da intihar mı olduğu araştırılıyor.

TRAFİK KAZASI GEÇİRMİŞTİ

Ankaralı Namık geçtiğimiz ay eşi Nebahat Uğurlu ile Çankırı´nın Şabanözü ilçesinde trafik kazası geçirmişti. Eşi Nebahat Uğurlu´nun direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada Ankaralı Namık omurgasında oluşan kırıklar nedeniyle ameliyata alınarak sağlığına kavuşmuştu.

ANKARALI NAMIK KİMDİR?

Gerçek ismi Namık Uğurlu olan sanatçı Ankaralı Namık, ilk dönemlerde ise Sazcı Namık, Ayarcı Namık lakapları ile anıldı. Ankaralı Namık aslen Çankırı Kurşunlu İlçesi Yeşilöz Köyü nüfusuna kayıtlıydı. 6 yaşına kadar Altındağ’da büyüdü ve o yaşlarda saz çalmaya başladı. Daha sonraki dönemlerde düğün ve gazinolarda sahne almaya başladı.

Ankaralı Namık özellikle Arabada 5 evde 15, şişeler, İstanbul Hovardası, Çiçeğim, Gelin mi Oldun, Gözlerin Aklımda Kaldı, Hadi Çıkta Gel, Kafam Bozuk, Layık Değilim, Yozgatlım, Yürü Yürü, Oğlumun Tabancası ve Ankara´nın Bağları parçaları ile müzik severlerin büyük beğenisini kazanmayı başardı.

Ankara’dan bağımsız milletvekili adayı olarak siyasete de atılmayı deneyen Ankaralı Namık, Ankara Eczacıspor Kulübü Başkan Yardımcılığı’nı ve Tüm Türkiye Çalışan ve Emekliler Birliği Genel Başkan vekililiğini yürütüyordu.



Diğer Haberler

NUR YOLDAŞ HASTANEYE KALDIRILDI
NUR YOLDAŞ HASTANEYE KALDIRILDI
17 Nisan 2024 Çarşamba 15:11

ŞAKİR ÖNER GÜNHAN YAŞAMINI YİTİRDİ
ŞAKİR ÖNER GÜNHAN YAŞAMINI YİTİRDİ
13 Nisan 2024 Cumartesi 13:37

KISS DE SATTI!
KISS DE SATTI!
06 Nisan 2024 Cumartesi 13:13

AHMET ÇUHACI YAŞAMINI YİTİRDİ
AHMET ÇUHACI YAŞAMINI YİTİRDİ
03 Nisan 2024 Çarşamba 18:13