Sinema Haberleri

TRUMP´DAN MERLY STREEP´E AĞIR CEVAP

10 Ocak 2017 Salı 00:03

ABD´nin yeni başkanı Donald Trump, Altın Küreler töreninde kariyer ödülü alırken kendisiyle ilgili sözler sarf eden Merly Streep´e Twitter aracılığıyla ağır laflar etti.
Donald Trump şunları yazdı: ´ "Meryl Streep, Hollywood´un en abartılmış oyuncularından biridir. Beni tanımadığı halde dün gece Altın Küre töreninde bana saldırmış. Kendisi Hillary´nin yağcısıdır ve mat olmuştur. Yüzüncü kez söylüyorum, o gazeteciyle dalga geçmedim; geçmem de. Sadece 16 yıl önce, sırf beni kötü duruma düşürmek için bir haberi nasıl çarpıttığını göstermek istedim.(
Meryl Streep, törende yaptığı konuşmada, isim vermeden ABD´nin Donald Trump´ı eleştirmişti. Streep konuşmasına, “ABD toplumunda şu anda en çok aşağılanan üç şey; Hollywood, yabancılar ve basın” sözleriyle başlamıştı.
“Bir oyuncunun işi, bizden farklı olan insanların hayatlarına girmek ve onun hislerini size hissettirmektir” diyen Streep, “Bu yıl çok çok çok güçlü performanslar vardı; nefes kesen işlerdi. Beni şaşırtan bir performans oldu. Kancalarını kalbime batırdı. İyi olduğu için değil, çok etkileyici ve işini yaptığı içindi. Hedef kitleyi güldürüp dişlerini gösterdi. Ülkemizdeki en saygın koltuğa oturması istenen kişinin, özürlü bir muhabiri taklit etiği andı bu. Ayrıcalık, güç ve mücadele kapasitesi açısından üstün biri. Bunu gördüğümde kalbim kırıldı ve aklımdan çıkaramadım, çünkü bu bir film değildi, gerçek hayattı” diye konuşmuştu..
Donald Trump, başkanlık seçimleri kampanyası esnasında yaptığı bir mitingde engelli New York Times Muhabiri Serge Kovaleski´nin taklidini yapmış, bu hareketinden dolayı eleştirilmişti.






Diğer Haberler