JOHN CARPENTER: 'ŞEY' DEVAMINI HAZIRLIYORUZ
John Carpenter kült filmi The Thing'in (Şey) devamı için hazırlıkların sürdüğünü duyurdu. 1982 yapımı The Thing'in devam filmiyle ilgili soruları yanıtlayan 77 yaşındaki yönetmen projenin henüz kesinleşmediğini, ancak hazırlıkların ilerlediğini belirtti.
Universal tarafından yayınlanmış film, geçmişte eleştirmenlere kendini beğendirememiş, gişede başarısız olmuştu. Ancak, videokaset ve VCD-DVD pazarında patlama yapmış, yıllar içinde korku camiasında kült haline dönüşmüştü.
Filmde Kurt Russell, Antarktika'daki araştırma üssünde görevli bir helikopter pilotunu canlandırıyor ve ekibiyle birlikte, herhangi canlı organizmayı mükemmel şekilde taklit edebilen , şekil değiştiren bir uzaylının varlığını keşfediyor. Mürettebat üyeleri teker teker yok olurken, grup arasında paranoya başlıyor.








.jpg)

(1)(1)(1).jpg)

.jpg)

