Sinema Haberleri

DÜĞÜN DERNEK 2´NİN VİZYON TARİHİ 4 ARALIK

21 Ağustos 2015 Cuma 16:19

Habertürk Gazetesi´nde Arif Hür imzasıyla yayınlanan habere göre, gişe rekortmeni ‘Düğün Dernek’ filminin devamı niteliğindeki ‘Düğün Dernek 2: Sünnet’in Sivas ve Erzincan’daki çekimlerinin tamamlanmasının ardından set İstanbul’a taşındı.Filmin vizyon tarihi 4 Aralık...
Selçuk Aydemir’in yazıp yönettiği, yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, başrollerinde Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Şinasi Yurtsever gibi isimlerin yer aldığı ‘Düğün Dernek 2: Sünnet’in Sivas ve Erzincan’daki çekimleri tamamlandı. İstanbul’daki sahnelerin çekimlerine başlamadan önce Polonezköy’deki sette basın mensuplarının karşısına çıkan film ekibi, soruları yanıtladı.
Filmin başrol oyuncusu Murat Cemcir, insanların artık kendilerini kabul ettiğini ve komedi tarzı işlerde rol almaya devam edeceğini söyledi. Ülke huzura kavuştuğunda dram türü çalışmalara ağırlık vereceklerini belirten Cemcir, “Film vizyona girene kadar sabır, vizyondan sonra şükür çekeceğiz” dedi. Cemcir’den sonra söz alan Kural ise ilk filmin üzerine koyduklarını ve sınırlarını zorladıklarını söyledi. Filmde, Cemcir ile birlikte üç şarkı seslendirdiklerini belirten Kural, bu şarkıların ‘Entarisi Dım Dım Yar’ı geçmesinin zor olduğunu söyledi. Kural, çekimler esnasında kendisini en çok zorlayan şeyin yılanlarla boğuşmak olduğunu belirtti.



Diğer Haberler