Müzik Haberleri

U2´DAN 7 BUÇUK DAKİKALIK VİDEOKLİP

13 Temmuz 2015 Pazartesi 17:08

U2 grubunun Island etiketiyle yayınlanan “Song of Innocence”albümünden üçüncü single olarak paylaşılan ‘Song For Someone’ videosu; Woody Harrelson ve Zoe Harrelson’ın oynadığı 7,5 dakikalık kısa film olarak müzikseverlerle buluştu.
Yönetmenliğini Vincent Haycock’un, görüntü yönetmenliğini Steve Annis’in ve yapımcılığını Pete Vitale & Park Pictures’ın üstlendiği ‘Song For Someone’da Woody Harrelson, yıllarca hapiste kaldıktan sonra özgürlüğüne kavuşan bir mahkumu canlandırıyor. Harrelson’un kızı Zoe Harrelson da bu video için kameranın karşısına geçen isimlerden.

‘Song for Someone’ videosunu izlemek için: http://bit.ly/1Mp55bU

“Songs of Innocence” U2’nun en kişisel çalışması ve grubun erken dönemde etkilendiği 70ler rock, punk rock ve 80’lerin ilk yıllarındaki electronica ve ambiyans müziğiyle grubun nasıl ve neden bir araya geldiğini açıkça ortaya koyuyor. Albümün kayıtları Dublin, Londra, New York ve Los Angeles’da yapılmış, albümün yapımcılığını Ryan Tedder ve Flood üstlenmişti.

Eylül 2014’te yayınlanan U2 albümü “Song of Innocence” içinde yer alan ‘Song for Someone’ı iTunes üzerinden satın almak için: http://apple.co/1eVUDgG

‘Song for Someone’ ve daha fazlasını dinlemek için;
Spotify: http://spoti.fi/1MpoPMr
Deezer: http://bit.ly/1fCo748
Youtube: http://bit.ly/1CAxWto
Turkcell Müzik: http://bit.ly/1TwQOhg

Ayrıntılı bilgi için:
http://www.u2.com/index/home
https://www.facebook.com/u2
https://twitter.com/U2



Diğer Haberler