Müzik Haberleri

RAMAZANDA CAZ BAŞLIYOR

04 Temmuz 2015 Cumartesi 18:14

Ramazanda Caz bugün başlıyor. İlk konser UNIQ İstanbul Açıkhava Sahnesi’nde, Türkiye’deki Roman Caz akımının öncülerinden Okay Temiz ve Magnetic Band topluluğunun.

Usta yönetmen Jim Jarmusch’un yönettiği, “Only Lovers Left Alive” filminde söylediği şarkıyla ün kazanan ve büyük beğeni toplayan Yasmine Hamdan konseri ise 5 Temmuz Pazar günü yine UNIQ İstanbul Açıkhava Sahnesi’nde olacak.

9 Temmuz Perşembe günü, Fransız Roman Caz geleneğinin önde gelen temsilcilerinden ünlü kemancı Pierre Blanchard & Gypsy Jazz Quartet yoğun istek üzerine yeniden karşımızda olacak!

Ramazanda Caz’ın geçtiğimiz sene müzikseverlere kazandırdığı Fransız Sarayı’nda, 10 Temmuz günü Andre Manoukian Quartet konseri gerçekleşecek. Türk-Roman müziğinin virtüözlerinden usta klarnetçi Yarım Dünya Hasan, ünlü asma davul ustası Hacı Rüstem Çembeli ve ünlü zurna virtüözü Ahmet Özden bu konserde yer alıyor.

Bu sene bir konser de Ankara’da

Ramazanda Caz, ilk kez İstanbul dışına çıkıyor ve Ankara’da müzikseverlerle buluşuyor! 11 Temmuz’da Andre Manoukian Quartet yine, Yarım Dünya Hasan, Hacı Rüstem Çembeli ve Ahmet Özden ile birlikte Fransa Büyükelçiliği Bahçesi’nde konser verecek.



Diğer Haberler

'HASTALIK BENİ DURDURAMAZ'
'HASTALIK BENİ DURDURAMAZ'
24 Nisan 2024 Çarşamba 13:13

CRR'DE 'CAZ YAĞMURU'
CRR'DE 'CAZ YAĞMURU'
20 Nisan 2024 Cumartesi 14:16

İZEL-ÇELİK-ERCAN YENİDEN DAĞILDI
İZEL-ÇELİK-ERCAN YENİDEN DAĞILDI
20 Nisan 2024 Cumartesi 12:59

NUR YOLDAŞ HASTANEYE KALDIRILDI
NUR YOLDAŞ HASTANEYE KALDIRILDI
17 Nisan 2024 Çarşamba 15:11

ŞAKİR ÖNER GÜNHAN YAŞAMINI YİTİRDİ
ŞAKİR ÖNER GÜNHAN YAŞAMINI YİTİRDİ
13 Nisan 2024 Cumartesi 13:37