Müzik Haberleri

KAYAHAN YAŞAMINI YİTİRDİ

03 Nisan 2015 Cuma 13:46

Kayahan, tedavi gördüğü Acıbadem Hastanesi´nde bu sabah yaşamını yitirdi. Kayahan, uzun süredir yumuşak doku kanseri tedavisi görüyordu. Sanatçı, durumunun kötüleşmesi üzerine 25 Mart´ta yoğun bakıma alınmıştı. Kayahan´ın ölüm haberinin ardından sevenleri büyük üzüntü yaşadı.
Kayahan’ın ölümüyle ilgili bir süredir tedavi gördüğü Acıbadem Maslak Hastanesi’nden yapılan açıklamada, "Küçük hücreli akciğer kanseri nedeniyle bir süredir tedavi gören ünlü sanatçı Kayahan, sabah saatlerinde hayatını kaybetti" denildi.
66 yaşındaki ünlü sanatçının tedavisini yürüten Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Gökhan Demir, "Kayahan 1,5 yıldır ileri evre küçük hücreli akciğer kanseri nedeniyle hastanemizde tedavi görüyordu. İlk dönemde tedaviye çok iyi cevap vermesine rağmen, son dönemde tedaviye gelişen direnç, hastalığın yaygınlaşması ve çoklu organ yetmezliği nedeniyle maalesef kendisini kaybettik" dedi.
Kayahan için yarın sabah Cemal Reşit Rey Konser Salonu´nda bir anma töreni düzenlenecek ardından da Teşvikiye Camii´nde öğle vakit kılınacak cenaze namazının ardından Kanlıca Mezarlığı´nda toprağa verilecek.
Kayahan´ın vasiyeti gereği deniz gören bir yere defnedilmek istediği için Kanlıca Mezarlığı´nda toprağa verileceği öğrenildi.
Ayrıca sanatçının ailesi cenazeye çelenk göndermek isteyenlerin, çelenk yerine Mehmetçik Vakfı´na bağış yapmalarını istedi.
Kayahan bütün konserlerinde satılan hediyelik eşyalarının gelirini Mehmetçik Vakfı´na bağışlıyordu.



Diğer Haberler

İZEL-ÇELİK-ERCAN YENİDEN DAĞILDI
İZEL-ÇELİK-ERCAN YENİDEN DAĞILDI
20 Nisan 2024 Cumartesi 12:59

NUR YOLDAŞ HASTANEYE KALDIRILDI
NUR YOLDAŞ HASTANEYE KALDIRILDI
17 Nisan 2024 Çarşamba 15:11

ŞAKİR ÖNER GÜNHAN YAŞAMINI YİTİRDİ
ŞAKİR ÖNER GÜNHAN YAŞAMINI YİTİRDİ
13 Nisan 2024 Cumartesi 13:37

KISS DE SATTI!
KISS DE SATTI!
06 Nisan 2024 Cumartesi 13:13

AHMET ÇUHACI YAŞAMINI YİTİRDİ
AHMET ÇUHACI YAŞAMINI YİTİRDİ
03 Nisan 2024 Çarşamba 18:13