FİLİZ AKIN, ARAMIZDAN AYRILIŞININ BİRİNCİ YILINDA BEYOĞLU SİNEMASI'NDA ANILIYOR
Yeşilçam yıldızlarından Filiz Akın, aramızdan ayrılışının birinci yıl dönümünde bugün özel bir programla anılıyor. İBB Kültür ve SİAMER işbirliğiyle Saat 19.00'da İBB Beyoğlu Sineması’nda Filiz Akın, dostlarının, yol arkadaşlarının ve sinema insanlarının anlatılarıyla hatırlanacak.
Afşin Yurdakul’un sunumuyla düzenlenecek programda, Yeşilçam’ın unutulmaz yıldızının hem kişiliği hem de sinemadaki mirası iki ayrı başlık altında ele alınacak. “Filiz Akın: İnsan” bölümünde Gizem Köksal Yahi, Oya Başar, Ayşe Sezgin, Memduh Karakullukçu ve Orhan Güvenen, Akın’ı yakından tanıyan isimler olarak hayatını ve anılarını konuşacak.
Programın ikinci bölümünde ise “Filiz Akın: Sinema” başlığı altında sanatçının Yeşilçam’daki yeri ve sinema mirası konuşulacak. Moderatörlüğünü Afşin Yurdakul’un üstleneceği söyleşide Bircan Silan Usallı, Pınar Çekirge ve Ediz Hun, Akın’ın Türk sinemasındaki etkisini ve hatıralarını paylaşacak.

.jpg?width=500&height=300)
.jpg?width=500&height=300)
.jpg?width=500&height=300)



.jpg?width=500&height=300)
.jpg)

(1)(1)(1).jpg)

.jpg)

.jpg)