Müzik Haberleri

FATBOY SLIM BUGÜN ´İSTANBUL BLUE NIGHT FESTIVAL´DE

11 Nisan 2015 Cumartesi 09:16

Bu yıl beşincisi düzenlenen festival İstanbul Blue Night bugün KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşiyor. Bora Uzer ve DJ Orkun Bozdemir’in performansıyla başlayacak festivalde İngiltere müzik listelerinde zirveye yükselen Rudimental grubu ve elektronik, big beat, trip hop’un vazgeçilmezi FatBoy Slim müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

RUDIMENTAL
İngiliz grubu olan ve 2010 yılında Londra’da kurulan Rudimental; Amir Amor, Piers Agget, Kesi Dryden, DJ Locksmith (Leon Rolle) olmak üzere 4 kişiden oluşuyor. İlk single çıkış parçaları olan “Feel the Love” ile 2012 yılında dünya çapında büyük yankı uyandıran grup; 2013 yılında Mercury Ödülleri’ne aday gösterildi ve Brit Award ile Mobo Award ödüllerine layık görüldü. Rudimental aynı zamanda MTV Avrupa Müzik ödüllerinde “En İyi Yeni Sanatçı” ve İngiltere, İrlanda çapında “En İyi Sanatçı” ödülünü aldı. Grup, “All Night Waiting” adlı parçalarında Elle Eyre ile düet yaptı ve 2013 yılında şarkı İngiltere’de zirveye yükseldi.

FATBOY SLIM
Brighton’da üniversitede okurken The Housemartins isimli indie rock grubuyla müziğe başlayan Norman Cook ya da daha iyi bilinen ismiyle Fatboy Slim dj/prodüktör olarak devam ettiği kariyerinde bir Grammy, on Mtv Video Müzik Ödülü, iki Brit Ödülü kazanarak kırılması zor bir rekora imza attı. Fatboy Slim ayrıca Glastonbury Festival, Ultra Music Festival, Wavefront Music Festival, Exit Festival ve Bestival gibi Avrupanın en büyük festivallerinde headliner olarak sahne aldı.

Kapı açılış: 17.00



Diğer Haberler

NUR YOLDAŞ HASTANEYE KALDIRILDI
NUR YOLDAŞ HASTANEYE KALDIRILDI
17 Nisan 2024 Çarşamba 15:11

ŞAKİR ÖNER GÜNHAN YAŞAMINI YİTİRDİ
ŞAKİR ÖNER GÜNHAN YAŞAMINI YİTİRDİ
13 Nisan 2024 Cumartesi 13:37

KISS DE SATTI!
KISS DE SATTI!
06 Nisan 2024 Cumartesi 13:13

AHMET ÇUHACI YAŞAMINI YİTİRDİ
AHMET ÇUHACI YAŞAMINI YİTİRDİ
03 Nisan 2024 Çarşamba 18:13