Müzik Haberleri

DUMAN GRUBU ACUN MEDYAYI MAHKEMEYE VERDİ

27 Temmuz 2018 Cuma 14:23

Duman grubu, Acun Medya´ya 10 bin TL. maddi ve manevi tazminat davası açtı. İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’nde açılan davada, Duman grubunun solisti Kaan Tangöze’nin sahibi olduğu 11 müzik eseri, davalılardan MNG Yayıncılık AŞ’ye ait TV 8 kanalı ile Acun Medya Prodüksiyon’un yapımcısı olduğu “O Ses Türkiye” ve “O Ses Türkiye Çocuklar” isimli televizyon programlarında Tangöze’den izin alınmadan birçok kez kullanıldığı iddia edildi. Dava dilekçesinde Kaan Tangöze’nin avukatı izinsiz kullanımların 37 tanesini tespit ettiklerini, izinsiz kullanımla ilgili olarak videoları mahkemeye sunduğu yer aldı.
Kaan Tangöze’nin avukatı Eylem Akkayalı dava dilekçesinde, “Müvekkilin davalılar tarafından hukuka aykırı olarak içine düşürüldüğü tüm bu olumsuz durumlar nedeniyle davalıların tecavüzünün tespitini, önlenmesi ve durdurulmasını ve davalılardan 5 bin lira maddi ve 5 bin lira manevi olmak üzere toplam 10 bin liranın tahsiline karar verilmesini istiyoruz” dedi.
Kaan Tangöze dava dilekçesinde davaya konu 11 eser: “Senden Daha Güzel”, “Oje”, “Bu Akşam”, “Köprü Altı”, “Ah”, “Seni Kendime Sakladım”, “Haberin Yok Ölüyorum”, “Bekle Dedi Gitti”, “Melankoli”, “Belki Alışman Lazım”



Diğer Haberler

NUR YOLDAŞ HASTANEYE KALDIRILDI
NUR YOLDAŞ HASTANEYE KALDIRILDI
17 Nisan 2024 Çarşamba 15:11

ŞAKİR ÖNER GÜNHAN YAŞAMINI YİTİRDİ
ŞAKİR ÖNER GÜNHAN YAŞAMINI YİTİRDİ
13 Nisan 2024 Cumartesi 13:37

KISS DE SATTI!
KISS DE SATTI!
06 Nisan 2024 Cumartesi 13:13

AHMET ÇUHACI YAŞAMINI YİTİRDİ
AHMET ÇUHACI YAŞAMINI YİTİRDİ
03 Nisan 2024 Çarşamba 18:13