Müzik Haberleri

DAVUTOĞLU ROCK KLİBİNDE !

05 Haziran 2015 Cuma 07:59

Müzik tarihinin en iyi rock gruplarından, ülkemizde de konser vermiş İngiliz topluluk Muse’un son klibinde Başbakan Ahmet Davutoğlu da var.
Grubun Türkiye´deki seçimlerden hemen sonra, yani 8 Haziran’da yayımlanacak yeni albümü ‘Drones’dan ‘JFK + Defector’a (JFK+ Mülteci) çektiği klipte dünya liderlerinden ve çeşitli politik simalar da yer alıyor.
John F. Kennedy´nin 1961´de yaptığı bir konuşmayla açılan videoda Saddam Hüseyin´in heykelinin yıkılmasından ABD Ulusal Güvenlik Ajansı NSA’in istihbarat bilgilerini sızdıran Edward Snowden’a kadarpek çok isim yer alıyor. ´Güçlü olduğunu düşünüyorsun ama imparatorluğun yıkılıyor´ gibi sözlerin olduğu şarkının videosunda Ahmet Davutoğlu da görünüyor. Klibin 1.08´inci dakikasında, Rasmussen ve diğer liderler de çıktıktan sonra, Davutoğlu da görünüyor ve tüm bu görüntülerin üzerine bir gülle patlıyor.

ÖDÜLLÜ GRUBUN YENİ ALBÜMÜ YAKINDA
Şarkının sözleri "Beynimi yıkayamazsın, beni kontrol edemezsin, ben özgürüm" şeklinde. Grammy ve Brit gibi pek çok ödülü koltuğunun altına almış olan grubun, yedinci stüdyo albümü ´Drones´un ön satışı dijital platformlarda geçen hafta başladı. Albüm 8 Haziran’da Warner Bros. etiketiyle müzikseverlerle buluşacak.
HÜRRİYET/04.06.2015 ÖZGÜN HABERE GİDİN



Diğer Haberler