Müzik Haberleri

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: ´BÜYÜKBURÇ´UN ÖLÜMÜ DÜŞÜNDÜRÜCÜ´

13 Mart 2015 Cuma 08:02

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dünkü konuşmasının bir bölümünde Erol Büyükburç´un ölümüne de değinerek sanatçının bugünkü programı öncesi ölümünün düşündürücü olduğunu söyledi. Macaristan Cumhurbaşkanı Janos Ader´i Cumhurbaşkanlığı Sarayı´nda ağırlayan Erdoğan yaptığı görüşme sonrası basın mensuplarının sorularına cevap verirken Büyükburç´a Allah´tan rahmet yakınlarına ise başsağlığı diledi:
"Bizim pop müziğinde değerli sanatçımız Erol Büyükburç´un bugün (dün) evinde ölü olarak bulunduğuna dair haberi aldık. Bundan dolayı hüznümüz var. Kendisine rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. Özellikle de yarınki (bugün) bir program öncesinde böyle bir şeyin gerçekleşmiş olması düşündürücüdür. Şu anda güvenlik güçlerimizden henüz bu işin neticesini almadık. Nedir, ne değildir... Bu bir adli tıp konusudur. Adli Tıp incelemelerini yapacaktır, ondan sonra da bizlere gerekli bilgiler bu konuyla ilgili verilecektir"
Evinde ölü bulunan Erol Büyükburç, ekibiyle bugün Bursa´nın Nilüfer ilçesindeki bir eğlence merkezinde konser vermeye hazırlanıyor ve yorucu provalar yapıyordu.













Diğer Haberler