Müzik Haberleri

´ROCK MÜZİKALLER´ YENİDEN HARBİYE AÇIKHAVA´DA

22 Temmuz 2018 Pazar 16:37

´Rock Müzikaller’ 11 yılın ardından yeniden seyircisiyle buluşuyor. Müzikal, iddialı repertuvarıyla 24 Eylül 2018 akşamı Harbiye Açıkhava Tiyatrosu´nda sahnelenecek.

"Rock Müzikaller" projesinin kadrosunu oluşturan sahne duruşu, yorumcu ve oyunculukları ile geniş kitlelerin severek takip ettiği isimler, uzun ve titiz bir ön hazırlık sonucunda belirlendi. Tiyatro ve alternatif müzik dünyasının sevilen isimleri bu projede buluşuyor. Zuhal Olcay’ın ‘konuk yıldız’ olduğu projede ayrıca; Aslı Gökyokuş, Ayça Varlıer, Erdem Yener, Evrencan Gündüz, Fatma Turgut, Ferman Akgül, Gripin, Güvenç Dağüstün, Özge Borak, Özge Fışkın, Seran Bilgi, Şehnaz Sam yer alıyor.
Müzik direktörlüğünü ünlü müzik adamı Tuluğ Tırpan’ın yaptığı “Rock Müzikaller” projesi için hepimizin aşina olduğu ”Hair”, “We Will Rock You”, “Rock of Ages”, “American Idiot”, “Jesus Christ Superstar”, ”Footloose”, “Rent”, “School of Rock” gibi ünlü rock müzikallerinden seçilen iddialı bir repertuvar hazırlandı.

Haldun Dormen’in yetiştirdiği genç yeteneklerden Onur Turan projenin yine yönetmen koltuğuna otururken koreografisini ise yine Nur Sonbahar yapıyor.

Sosyal medya üzerinden duyuru yapılarak oluşturulacak ensemble (müzikal koro) seçmeleri ise “Rock Müzikaller” projesinde müziğe ilgi duyan, yetenekli gençlere de fırsat vermiş olacak. Koroda yer almak isteyenler instagram adresi, www.instagram.com/acikhava­_konserler hesabından başvuru yapabilecek.






Diğer Haberler

'HASTALIK BENİ DURDURAMAZ'
'HASTALIK BENİ DURDURAMAZ'
24 Nisan 2024 Çarşamba 13:13

CRR'DE 'CAZ YAĞMURU'
CRR'DE 'CAZ YAĞMURU'
20 Nisan 2024 Cumartesi 14:16

İZEL-ÇELİK-ERCAN YENİDEN DAĞILDI
İZEL-ÇELİK-ERCAN YENİDEN DAĞILDI
20 Nisan 2024 Cumartesi 12:59

NUR YOLDAŞ HASTANEYE KALDIRILDI
NUR YOLDAŞ HASTANEYE KALDIRILDI
17 Nisan 2024 Çarşamba 15:11

ŞAKİR ÖNER GÜNHAN YAŞAMINI YİTİRDİ
ŞAKİR ÖNER GÜNHAN YAŞAMINI YİTİRDİ
13 Nisan 2024 Cumartesi 13:37